Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ferie

Oplysninger om ferie og lukkedage for 2019 kan læses på denne side. Hovedferien er fra administrativt hold besluttet at skulle være i ugerne 28 – 29 og 30.

Fælles feriepasning sker i et samarbejde mellem Ejstrupholm Børnehus og Højderyggens Daginstitution, som har 3 afdelinger, og pasningen foregår på skift i afdelingerne.
Der vil altid være personale fra Ejstrupholm Børnehus til stede, når børn skal passes i Højderyggens Daginstitution. 

Højderyggens Daginstitution har sommerferiepasningen i ugerne 28-29 & 30 i ulige år, og i lige år finder pasningen sted i Ejstrupholm Børnehus. 

I 2019 foregår sommerferiepasningen således i den afdeling i Højderyggens Daginstitution, som hedder Regnbuen og ligger i Hampen.

Øvrige feriepasnings dage (fredag efter Kr. Himmelfartsdag og dagene mellem jul og nytår), vil i ulige år være i Ejstrupholm og i lige år være i Højderyggens Daginstitution.


Sommerferien uge 28-29-30

Fredag efter Kr. Himmelfartsdag d. 31/5

Pasning mellem jul og nytår d. 27, 30 og 31 december - seneste tilmelding d. 17/11-2019.

Her kan læses de opslaget vedr. lukkedage og fælles pasning, som er lavet af Ikast-Brande Kommune

Tilmelding til feriepasning skal ske på Min institution.

Grundlovsdag og juleaftensdag, har alle institutioner dog  helt lukket, og der stilles ikke et alternativt pasningstilbud til rådighed.

Da vi har erfaring for, at mange børn holder fri i vinterferien (uge 7), de 3 dage før påske samt efterårsferien (uge 42), vil vi af hensyn til den bedste udnyttelse af personaleressourcer, spørge forældrene til behovet for pasning.


Ejstrupholm Børnehus
Vestergade 59A  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5750
Lærkevej 10  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5740
E-mail: ejstrupholmbornehus@ikast-brande.dk