Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Barnets tøj

Vi forventer, at I afleverer barnet, så det er klar til at gå i gang med leg og aktiviteter. Sørg for at det tøj barnet skal bruge i løbet af dagen er på garderoberummet, og giv barnet fodtøj på, som passer til det sted barnet skal opholde sig.

  • Giv jeres barn praktisk tøj på, som kan tåle leg både ude og inde. Alle børn skal medbringe skiftetøj, samt overtøj og fodtøj som passer til årstiden. Vær opmærksom på, at der året rundt kan være behov for regntøj og en varm trøje til at have på under regntøjet.
  • Vi beder altid børnene om at have fodtøj på, så der vil året rundt være behov for fodtøj, som barnet kan benytte indendørs.
  • Medbring bleer til børn, som bruger dette. Vi træner barnet i at blive selvhjulpen omkring påklædning og toiletbesøg. Undgå gerne bodystockingog up and go bleer.
  • Alt overtøj og fodtøj skal være forsynet med navn.
  • Sørg for at rydde op i børnenes garderoberum og sætte fodtøjet på plads når I henter barnet. 
  • For at undgå ulykker i forbindelse med, at snore fra børnenes tøj kan hænge fast i legeredskaber, må der ikke være snore, refleksbrikker o. lign. i det overtøj, som benyttes i børnehaven. Desuden vil vi anbefale "halsedisser" frem for halstørklæder, da også halstørklæder kan hænge fast i legeredskaber.

Om fredagen skal I fjerne alt fra barnest garderoberum, så det er muligt for rengøringspersonalet at rengøre rummene.


Ejstrupholm Børnehus
Vestergade 59A  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5750
Lærkevej 10  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5740
E-mail: ejstrupholmbornehus@ikast-brande.dk