Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Politikker

På denne side kan du læse nogle af de politikker, som er udarbejdet af personalet i Ejstrupholm Børnehus, og som er godkendt af børnehavens bestyrelse. Du kan også læse regler fra Ikast-Brande kommune, som har betydning for børnehaven.

Mediepolitik:
Via dette link kan du læse børnehavens mediepolitik. Politikken omhandler institutionens brug af I-Pad som et pædagogisk redskab.

Seksualpolitik:
Personalet har udarbejdet denne seksualpolitik, som beskriver børns seksualitet og personalets forholden sig dertil. 

Alkoholpolitik:
I samarbejde med bestyrelsen har vi besluttet retningslinjer for indtag af alkohol i forbindelse med arrangementer i børnehuset, samt for hvordan personalet skal forholde sig, hvis børn afhentes af eventuelt påvirkede voksne.

Handleplan vedrørende skilsmisse:
Vi har udarbejdet en pjece om, hvordan vi i børnehusets forholder os, hvis et barns forældre skal skilles. Den giver også anvisninger på, hvordan man som forældre med fordel kan agere overfor sit barn, når en skilsmisse er forestående.

Tomgangsregulativ:
Ikast-Brande Kommune har et regulativ, som omhandler parkering. Den beskriver, at motorkøretøjer højst må være i gang 1 minut. Du kan læse regulativet her.

Mad&Måltidspolitik:
I samarbejde med bestyrelsen har børnehuset udarbejdet en Mad&Måltidspolitik, som omhandler den måltiderne i børnehaven.

Alle børn har ret til at undgå solskoldning og andre ubehagelige eller sundhedsskadelige virkninger af for lang tids ophold i solen. Derfor har vi lavet denne solpolitik.

 


Ejstrupholm Børnehus
Vestergade 59A  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5750
Lærkevej 10  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5740
E-mail: ejstrupholmbornehus@ikast-brande.dk