Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tidlig tilknytning

I vuggestuen arbejder vi med begrebet ”Tidlig tilknytning”. Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at give jeres barn og jer en rigtig god start på livet hos os. Vi vil gerne optimere muligheden for, at børn og forældre kender os, og omvendt at vi kender jer, inden barnet begynder i vuggestuen.

Vi har erfaring med, at børnene trives med langsomt at opleve overgangen til de nye rammer. Vi vil gerne give barnet mulighed for i eget tempo at vænne sig til bla. nye lyde, lugte og nye mennesker, både de andre børn og de voksne. Samtidig får I også mulighed for forældresamvær med nogle af de andre forældre.

Derfor inviteres nye barn sammen med en forældre til at komme på besøg i vuggestuen hver onsdag fra kl. 9.15 til 10.15. Der får I mulighed for at opleve hverdagen i vuggestuen, og derved kan I blive trygge ved barnets nye liv frem til selve opstarten. 


Ejstrupholm Børnehus
Vestergade 59A  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5750
Lærkevej 10  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5740
E-mail: ejstrupholmbornehus@ikast-brande.dk