Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

MinInstitution

Vi har et digitalt registreringssystem i børnehuset, som involverer jer forældre på en anden måde end hidtil. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i det, da det letter det administrative arbejde for os i det daglige og giver os mere tid sammen med børnene.

Det er dog vigtigt for os at slå fast, at dette ikke erstatter den personlige kontakt og forældresamarbejdet! Vi forventer stadig et "goddag" og "farvel" fra jer og jeres børn, og vi har naturligvis altid tid til en snak med jer.

Infotavlen er den store skærm, der hænger i indgangen til børneuset. Her trykker forældre deres barn ind, når det kommer  om morgenen og ud når barnet går hjem. Desuden kan man også selv registrere fravær fra denne tavle. Dit stamkort kan ikke ses fra denne tavle og andre børn eller forældre kan ikke gå ind og hente personfølsomme oplysninger på jer på denne tavle.

Alle oplysninger om barnet registreres i systemet "MinInstitution", og det er forældrenes ansvar at oplysningerne altid er opdateret, så personalet kan komme i kontakt med jer, hvis det bliver nødvendigt.

Via dette link, kan du læse en vejledning i brugen af MinInstitution.


Ejstrupholm Børnehus
Vestergade 59A  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5750
Lærkevej 10  -  7361 Ejstrupholm  -  Tlf: 9960 5740
E-mail: ejstrupholmbornehus@ikast-brande.dk